Welkom » Nieuwtjes

Net van de pers gerold ... ;-)

Hier vind je interessante weetjes, info over belangrijke activiteiten en nog veel meer.

De laatste nieuwtjes worden steeds bovenaan geplaatst.

 

 

 

WE TREKKEN ONS LOOPSCHOENEN AAN!

 

Om onze leerlingen (nog) wat meer te laten bewegen gaan we dit schooljaar elke week een half uurtje lopen op maandag. Dit zal geleidelijk aan opgebouwd worden.  De eerste les was alvast een succes!

AND OFF WE GO!!!

 

De eerste schooldag was best spannend voor de juffen en de leerlingen... Dat de kennismaking wel heel vlot en leuk is verlopen kunnen jullie zien in ons fotoalbum!

Ondertussen zijn we het schoolritme weeral wat gewend ... al lukt het opstaan toch nog niet altijd even vlot wanneer die vervelende wekker zich 's morgens laat horen ;).

HALLO IEDEREEN!!!

 

Nog even genieten van de zomervakantie en dan is het zover… We gaan weer van start op school! We hopen dat je een fijne vakantie hebt gehad en uitkijkt naar een nieuw schooljaar bij ons in het zesde leerjaar.

Wat we vooral belangrijk vinden is dat we samen een fijne en goede start maken! Daarom gaan we de eerste schooldag activiteiten doen om elkaar nog beter te leren kennen. Mocht je nu al vragen hebben, schrijf ze dan op en neem ze de eerste schooldag mee. Dan kunnen we er meteen antwoord op geven.

Natuurlijk gaan we ook onze vakantieverhalen met elkaar delen. We zijn heel benieuwd naar die van jou!

 

We wensen jou nog hele fijne vakantiedagen toe en we zien elkaar op 3 september. We hopen er samen met jou en de rest van de klas een ontzettend leuk en succesvol schooljaar van te maken!

 

Zonnige groetjes,

 

            De juffen van het zesde leerjaar