Welkom » Foto's ;-)

Juf Elise leert ons schudbollen maken

Elise koos ervoor om zelf in de rol van juf te kruipen en de rest van de iets leuks bij te leren. De lln. brachten het nodige materiaal en Elise legde stap stap voor stap uit hoe ze moesten te werken ... en kijk wat een leuke resultaten!!

'Kunstig' drama

Naar aanleiding van de schrijfwedstrijd rond het thema 'Meesterwerk', gingen we in de drie klassen aan de slag met keuzeateliers. In de ene klas werd er ijverig gepend aan een verhaal, in de andere kunstig gewerkt met verf en penseel en in de derde groep gingen ze expressief aan de slag met hun lichaam en werden heel wat meesterwerken uitgebeeld.

Uitstap naar Neigembos met 5 en 6

Naar aanleiding van de week van het bos gingen we samen met de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar naar Neigembos. We voerden er allerlei leuke opdrachten en als afsluiter werd er zelfs een echt 'blotevoetenpad' aangelegd!

Onze modeshow!

Onze leerlingen gingen heel creatief aan de slag rond het thema 'mode'. Ze zochten een coole outfit uit, schreven er een leuke tekst bij, namen een duik in de geschiedenis op zoek naar de mode van vroeger, ontwierpen zelf een unieke 'stuks' en nog veel meer.

De leerlingen van het 5de leerjaar kwamen een kijkje nemen en genoten mee van de leuke creaties en ons 'modemuseum'. Jullie ook?

Smullen maar!

Tijdens een lesje begrijpend lezen maakten we kennis met een aantal tips om onze brooddoos voor één keer eens niet te vullen met boterhammen, maar met andere lekkere én gezonde dingen.

De leerlingen zochten zelf nog andere leuke ideetjes uit, spraken onderling af wie wat zou meebrengen en gingen daarna dolenthousiast én super creatief aan de slag om hun brooddoos gevuld te krijgen.

Yummie!!! Dat het gesmaakt heeft!! ;-)

Interscholencross

Amai! Wat zijn we fier!! Drie medailles binnen gehaald! Een dikke proficiat aan de winnaars, maar zeker ook aan de andere leerlingen die allemaal heel hard hun best hebben gedaan!

We oefenen onze Franse kennis spelenderwijs(6B)

Let's do this!

We gaan samen aan onze conditie en uithouding werken! Het enthousiasme van onze leerlingen is duidelijk te zien op de foto's! :-)

De eerste schooldag (6B)

Samen fruitpizza's maken, onze muzieknoot versieren om wat meer over onszelf te vertellen, onze naam op de 'window of fame' noteren, onze klasdeur versieren, ... zelfs propjes papier door de klas gooien hoorde erbij ;-)

Als afsluiter leerden we onder professionele begeleiding met alle leerlingen samen een leuk liedje zingen ... in kano!!